Leiebil Acapulco

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Mexico
  4. chevron_right
  5. Leiebil Acapulco

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Acapulco

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Acapulco fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Acapulco gjennom oss.

Acapulco guide

Bilutleie Acapulco
Leiebil Acapulco

Acapulco (offisielt: Acapulco de Juárez) ligger sørvest i Mexico – i delstaten Guerrero –  ved Stillehavet. Acapulco har omlag 670.000 innbyggere (2010), og har siden 1950-tallet vært en populær turistdestinasjon, spesielt for dem som ønsker sol- og badeferie. Byen er også kjent for å ha et pulserende uteliv med nattklubber, barer og restauranter.

Acapulco er en viktig handels- og havneby, og har et behagelig tropisk klima hele året samt flotte badestrender. Mange cruiseskip ankommer havnen i Acapulco (i perioden april – november).

Bybildet bærer preg av skyskrapere og luksushoteller. Av byens mest populære turistattraksjoner må badestranden «Playa Icacos» nevnes samt klippene «La Quebrada». Turister kommer hit for å se stupere som hopper fra 35 meter høye klipper og ned i havet.

Ved stranden i Acapulco ligger badeparken CICI, der man også har mulighet for se delfinshow.

Det store naturreservatet Parc Papagayo ligger ved havnen i Acapulco, og anbefales et besøk. Her finnes eksotiske dyr, kunstige innsjøer samt rekreasjonsområder med bl.a. idrettsbane og skøytebane.

Det er også populært å ta båttur fra Acapulco til øya Isla de la Roqueta. På øya finnes en rekke flotte badestrender med gode dykkermuligheter samt et fyrtårn.

Byens flyplass – Acapulco International Airport – ligger 28 km sørøst for sentrum.