Leiebil San Pedro

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil San Pedro

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie San Pedro

Sammenlign priser og finn billig leiebil i San Pedro fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i San Pedro gjennom oss.

San Pedro guide

Bilutleie San Pedro
Leiebil San Pedro

San Pedro (eller San Pedro de Alcántara) er en liten by i det sør-spanske Andalucía, nærmere bestemt i provinsen Málaga på Costa del Sol. Byen er oppkalt etter helgenen Pedro de Alcántara. Avstanden østover til den mer kjente byen Marbella er ca. 10 km. Det bor rundt 26.500 innbyggere i San Pedro (2010).

I motsetning til Marbella er ikke San Pedro noe utpreget turiststed. Det skyldes først og fremst den hyppige tendensen til trafikk-kork i byen, siden hovedveien langs kysten går gjennom sentrum (ny veitrasé lagt i tunnel er imidlertid under planlegging).

San Pedro er en av de få sør-spanske småbyene som har klart å bevare sitt særpreg, og det er i dag en omfattende utbygging på gang rundt sentrum, som etter hvert vil gjøre også denne byen til et ettertraktet feriested.

Det er flere severdigheter i San Pedro, og blant disse er det romerske badet («Las Bovedas») fra 200-tallet, samt ruinene av den tidlig-kristne basilikaen «Vega del Mar» fra 300-tallet.

Byens møteplass er den vakre strandpromenaden, der det finnes en rekke trivelige barer, cafeer og restauranter. Ellers er det tradisjonelle tordags-markedet en opplevelse i seg selv, og det finnes ellers mange artige småbutikker i byens smale gater.

Også den populære Bora Bora Beach Club, der man kan få servert en variert meny av forfriskninger, er et populært besøksmål.

Nærmeste internasjonale flyplass er Málaga Airport, som ligger 65 km nordøst for San Pedro.