Leiebil Castellón

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Castellón

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Castellón

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Castellón fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Castellón gjennom oss.

Castellón guide

Bilutleie Castellón
Leiebil Castellón

Castellón de la Plana (eller Castelló de la Plana) ligger øst i Spania ved Middelhavskysten (Costa Blanca) –  i den autonome regionen Valencia. Byen er dessuten hovedstad i provinsen Castellón. Innbyggertallet ligger på rundt 180.000 (2011).

Castellón ble første gang nevnt i 1251, og var opprinnelig anlagt på en høyde litt lengre inne i landet. Rundt år 1300 ble den imidlertid flyttet nærmere kysten.

Det sentrale punktet i sentrum av Castellón er «Plaza Mayor». Ved denne plassen ligger bl.a. Castellons tradisjonelle marked, samt flere av byens historiske severdigheter. Det gjelder for eksempel det 58 meter høye klokketårnet «El Fadri» fra 1590-årene, byens gamle rådhus fra 1600-tallet samt katedralen Santa Maria (oppført på 1200-tallet, og restaurert 100 år senere etter en omfattende brann).

Andre populære besøksmål er det kultur- og kunsthistoriske museet «Museo Provincial de Bellas Artes». Det holder til i en vakker bygning fra 1700-tallet. Også et annet kunstmuseum – Convento de las Madres Capuchinas – er vel verd et besøk. Dessuten har Castellón i tillegg et spennede planetarium – El Planetari, et militærhistorisk museum og et etnologisk museum – som viser med sine utstillinger eksempler på et typisk kulturliv i Castellón.

Nærmeste flyplass er Valencia Airport, som ligger 80 km sør for Castellón.