Leiebil Castellón

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Castellón

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Castellón

Finn beste pris på bilutleie i Castellón ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Castellón. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Castellón guide

Bilutleie Castellón

Leiebil Castellón

Castellón de la Plana (eller Castelló de la Plana) ligger øst i Spania ved Middelhavskysten (Costa Blanca) –  i den autonome regionen Valencia. Byen er dessuten hovedstad i provinsen Castellón. Innbyggertallet ligger på rundt 180.000 (2011).

Castellón ble første gang nevnt i 1251, og var opprinnelig anlagt på en høyde litt lengre inne i landet. Rundt år 1300 ble den imidlertid flyttet nærmere kysten.

Det sentrale punktet i sentrum av Castellón er “Plaza Mayor”. Ved denne plassen ligger bl.a. Castellons tradisjonelle marked, samt flere av byens historiske severdigheter. Det gjelder for eksempel det 58 meter høye klokketårnet “El Fadri” fra 1590-årene, byens gamle rådhus fra 1600-tallet samt katedralen Santa Maria (oppført på 1200-tallet, og restaurert 100 år senere etter en omfattende brann).

Andre populære besøksmål er det kultur- og kunsthistoriske museet “Museo Provincial de Bellas Artes”. Det holder til i en vakker bygning fra 1700-tallet. Også et annet kunstmuseum – Convento de las Madres Capuchinas – er vel verd et besøk. Dessuten har Castellón i tillegg et spennede planetarium – El Planetari, et militærhistorisk museum og et etnologisk museum – som viser med sine utstillinger eksempler på et typisk kulturliv i Castellón.

Nærmeste flyplass er Valencia Airport, som ligger 80 km sør for Castellón.

Meny