Leiebil Badajoz

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Badajoz

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Badajoz

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Badajoz fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Badajoz gjennom oss.

Badajoz guide

Bilutleie Badajoz
Leiebil Badajoz

Badajoz ligger sørvest i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger ved elven Guadiana – kun 10 km fra grensen til Portugal, og 175 km nordvest for Sevilla.
Badajoz har 159.000 innbyggere (2011), og er provinsens finansielle og kommersielle sentrum.
Byen er også et viktig servicesenter for regionen Extremadura.

Badajoz har et kontinentalt middelhavsklima med milde vintre og varme tørre somre.

Badajoz ble grunnlagt i 875, da muslimene dominerte den Iberiske halvøya. Byen er kjent for sin kultur og sine historiske severdigheter.

Byens største turistattraksjon er Alcazaba de Badajoz fra 1100-tallet, som er en arabisk festning med flere intakte tårn. Festningen har også en mur som omkranser festningen. Innenfor muren finnes en park, Hertugpalasset fra 1600-tallet samt et arkeologisk museum.

Broen «Puente de las Palmas» fra 1596 er også en populær attraksjon. Broen – som er laget i granitt – krysser elven Guadiana og er 582 meter lang, 13 meter høy og har 32 buer.

Andre severdigheter i Badajoz er bl.a. den imponerende katedralen San Juan fra 1284, det vakre historiske kvartalet med flere torg og kirker, kunstgalleriet «Museo Provincial de Bellas Artes» samt et kunstmuseum med utstilling av samtidskunst fra regionen.

Nærmeste flyplass er Badajoz Airport, som ligger 13 km øst for sentrum. Flyplassen har direkteruter  til spanske destinasjoner som Barcelona, Madrid og Málaga.