Leiebil Japan

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Japan

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Japan

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Japan fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Japan gjennom oss.

Japan guide

Bilutleie Japan
Leiebil Japan

Japan er et keiserdømme i Øst-Asia som består av flere øyer det vestlige Stillehavet. De største øyene er (fra sør til nord) : Kyushu, Shikoku, Honshu og den største av dem, Hokkaido. Mellom Japan og fastlandet ligger Japanhavet og de nærmeste nabolandene på fastlandet er Kina, Nord-Korea, Sør-Korea og Russland.

Japan har verdens tiende største befolkning, med 126 659 683 (2012) mennesker, og verdens tredje sterkeste økonomi. Japans hovedstad Tokyo ligger på øya Honshu.

Alle øyene er fjellrike, og er hyppig utsatt for vulkansk aktivitet og bevegelser i jordskorpen. Omtrent 73 % av landet er dekket av fjell med en fjellkjede som går gjennom viktigste øyene. Japans høyeste fjell er det berømte Fuji-fjellet som ligger 3776 m.o.h. Det kan bestiges, og de beste månedene er juli og august. I nærheten av Fuji ligger De fem sjøer med fornøyelsesparker og vannsportmuligheter.

Japan har et vell av attraksjoner og severdigheter å tilby turistene. Viktige byer foruten Tokyo er Osaka, Kyoto, Hiroshima, Kanazawa og Sapporo. Vintersportsbyen Nagano, som var vertsby for vinter-OL i 1998, har mange skisportmuligheter.

Meiji Jingu Tempelet ligger i en av Tokyos vakre parker og er blant de helligste i Japan. Andre populære bygninger er Sanjusangendo Tempelet fra 1200-tallet, Keiserpalasset i Kyoto og borgen i Osaka.

Japan bærer på en eldgammel kulturarv med tradisjoner innen kunstmusikk, folkedans, håndverk og ulike tradisjoner og seremonier som teseremoni. De har sin egne særegne kokekunst hvor i tillegg til ingrediensene hensynet til naturen og årstidene, samt det estetiske, veier tungt. Dette stemmer overens med den buddhistiske filosofien – beskjedenhet og ydmykhet kjennetegner også den japanske livsstilen.

Arkeologisk forskning indikerer at Japan var bebodd av mennesker allerede for over 35 000 år siden, under det som kalles den sen-paleolittiske periode. Fra det 1100-tallet til 1868, ble Japan styrt av ulike føydale dikaturer. Japan støttet Tyskland under den andre verdenskrig, som tok slutt med atombombene over Hiroshima og Nagasaki i 1945.

De viktigste flyplassene er Narita internasjonale lufthavn 60 km øst for Tojyo og Kansai internasjonale flyplass 50 km sørøst for Osaka.