Leiebil Tokyo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Japan
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tokyo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Tokyo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tokyo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tokyo gjennom oss.

Tokyo guide

Bilutleie Tokyo

Leiebil Tokyo

Tokyo ligger ved Tokyobukta på sørkysten av øya Honshu – og er Japans hovedstad og økonomiske sentrum. Tokyo har hele 13 millioner innbyggere (2010). Tar man imidlertid hele den urbane regionen med, som bl.a. også innbefatter byene Kawasaki og Yokohama, stiger folketallet til bortimot 40 millioner –  noe som gjør dette til verdens største byområde.

Storbyen Tokyo har selvsagt et vell av attraksjoner å by på, så her skal bare nevnes noen av de viktigste. Blant de mest sentrale kulturinstitusjonene regnes Nasjonalmuseet i Ueno-parken, det enorme Nasjonalbiblioteket og Det historiske museet Edo Tokyo. Ellers har byen en rekke teatre – deriblant Nasjonalteatret Kokuritso-gekijo og det berømte Kabuki-teateret, som er Japans fremste scene for den over 400 år gamle teaterformen Kabuki.

Når det gjelder severdige bygninger, er Keiserpalasset fra 1912 en av de mest berømte. Populære besøksmål er også den shintoistiske helligdommen Meiji fra slutten av 1800-tallet og det svært gamle buddhistiske tempelet Asakusa Kannon. Et populært og turistvennlig byggverk av nyere dato er det 333 meter høye Tokyo Tower, der man kan få en fantastisk oversikt over store deler av metropolområdet.

En viktig attraksjon for barnefamilier er Tokyo Disneyland, som ligger i den østlige utkanten av byen – og skal man shoppe i Tokyo, bør man ta en tur til Ginza. Det er et område der eksklusive boutiques og gourmetrestaurenter så å si står i kø. Det finnes imidlertid også en rekke rimeligere shoppingområder i Tokyo.

Japans hovedstad er så stor at man nesten kan miste pusten. Da kan det være godt å stresse ned i en av de mange nasjonalparkene, som stort sett ligger i de vestlige og sørlige områdene av byen.

Nærmeste flyplass er Tokyo International Airport – Haneda, som ligger omlag 15 km sørvest for Tokyo sentrum. Den er Japans travleste flyplass – og betjener nesten 70 millioner passasjerer årlig. Flyplassen er i dag mest brukt til innenrikstrafikk. Den internasjonale trafikken er stort sett overtatt av Narita International Airport, som ligger rundt 60 km nordøst for Tokyo.

Meny