Leiebil Aomori

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Japan
  4. chevron_right
  5. Leiebil Aomori

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Aomori

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Aomori fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Aomori gjennom oss.

Aomori guide

Bilutleie Aomori
Leiebil Aomori

Aomori er hovedstaden i det japanske prefekturet Aomori, og ligger ved Mutsu-bukta på den nordre delen av øyen Honshu. Byen har omlag 300.000 innbyggere (2010). Aomori fikk byrettigheter i 1898.

Det har vært bosetting her siden forhistorisk tid, og arkeologer har gjort mange spennende funn i dette området. Sannai-Maruyama-ruinene litt sørvest for sentrum kan dateres til rundt 4000 f. Kr. – og er en av byens store attraksjoner.

Ellers er Asamushi, som ligger 14 km nordøst for byen, et populært turistmål. Her er det varme kilder (kalt ”onsen” på japansk), og dessuten gode bademuligheter. I dette området ligger også Asamushi-akvariet, som har en imponerende størrelse. Det kan presentere et vell av ulike fisk og sjøorganismer – i tillegg til havotere, sjøløver, seler, delfiner og pingviner. Det ligger også en fornøyelsespark i det samme området.

I Aomori finnes det ellers en rekke spennende museer – bl.a. et kunstmuseum, et folkemuseum og et eget museum for regional folkekunst. Også buddhist-tempelet Seiryu-ji må nevnes blant severdighetene. Utenfor tempelet står det en over 21 meter høy Buddha-statue.

Hvert år i begynnelsen av august arrangeres den store Aomori Nebuta-festivalen, som tiltrekker seg publikum fra hele Japan.

Nærmeste flyplass er Aomori Airport, som ligger 14 km sør for byen.