Leiebil Sapporo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Japan
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sapporo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sapporo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sapporo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sapporo gjennom oss.

Sapporo guide

Bilutleie Sapporo
Leiebil Sapporo

Sapporo ligger sørvest på øya Hokkaido – og er også hovedstad i provinsen Hokkaido. Byen har i underkant av 2 millioner innbyggere (2010). Sapporos viktigste næringsgrunnlag er  turisme og næringsmiddelindustri. Flere av Japans største ølbryggerier ligger i Sapporo. Bl.a. blir det kjente Sapporo Beer produsert her.

Selv om Sapporo ikke fikk formell bystatus før i 1922, ble det allerede i 1876 anlagt et universitet her. Fram til 1972 var byen relativt liten, men i forbindelse med at Sapporo fikk i oppdrag å arrangere vinter-OL det året, ble det vedtatt å utvikle den til en storby. Et indirekte resultat av byens OL-status er den årlige Sapporo snøfestival, som bl.a. inkluderer en svært populær isskulptur-konkurranse. Sapporo er i det hele tatt en typisk vintersportsby, med mange muligheter for diverse skiaktiviteter.

Blant severdighetene i Sapporo er en liten trebygning med klokketårn i norsk design fra rundt 1870. Den har funksjon som et viktig symbolbygg i byen. Ellers er shinto-tempelet Hokkaido-jinju fra 1869 et populært besøksmål. Byen har dessuten en vakker botanisk hage, samt en rekke museer. De viktigste av disse er Hokkaido museum for moderne kunst, Miyanomori kunstmuseum og ølmuseet til Sapporo-bryggeriene.

Sapporo har også sitt eget berømte forlystelses-strøk – Susukino – som er et av de største og mest berømte i sitt slag i hele Japan.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nye Chitose Airport, som ligger ca. 42 km sørøst for Sapporo.