Leiebil Chiba

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Japan
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chiba

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Chiba

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chiba fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chiba gjennom oss.

Chiba guide

Bilutleie Chiba
Leiebil Chiba

Chiba er hovedstad i det japanske Chiba prefekturet – nærmere bestemt i den østlige delen av øya Honshu. Byen har i underkant av 1 million innbyggere (2010). Den ligger 40 km sør for Tokyo, og regnes ofte som en forstad til hovedstaden. Chiba, som har hatt byrettigheter siden 1921, er en av Japans viktigste havnebyer. Den er blant annet kjent for å ha verdens lengste, hengende monorail (total lengde: 15,2 km), som har fått sin egen presentasjon i Guinness’ Book of Records.

Noe av det Chiba er mest kjent for, er det store forskningsområdet for planter og landskap, Kemigawa Arboretum – og verdens største avfallsdynge for skjell og muslinger, Kasori. Den dekker et areal på hele 134.000 m2. Byen har også et av Japans største og mest populære kongress-sentre – Makuhari Messe.

Av attraksjoner ellers må Chiba Zoo nevnes. Den er særlig kjent for den røde pandaen Futa.  Litt utenfor sentrum ligger Japans lengste, kunstige badestrand, Inage Beach. Den er et populært besøksmål både for fastboende og tilreisende.

Den nærmeste flyplassen er Narita International Airport, som ligger om lag 25 km nordøst for Chiba – og som dessuten er en av de flyplassene som betjener Tokyo.