Leiebil Skottland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Skottland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Skottland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Skottland gjennom oss.

Skottland guide

Bilutleie Skottland
Leiebil Skottland

Skottland ligger nordvest i Europa, og er en delvis selvstyrt nasjon med 5,2 millioner innbyggere (2011), som er en del av Kongeriket Storbritannia sammen med England, Wales og Nord-Irland.
Skottland grenser til England i sør, til Atlanterhavet i nord og vest, til Nordsjøen i øst og til Irskesjøen i sørvest. Øyene Hebridene, Shetlandsøyene og Orknøyene tilhører også Skottland.

Landet har et maritimt og skiftende klima, med milde vintre og relativt kjølige somre.

Skottland har en egen kulturell tradisjon, og er kanskje mest kjent for sekkepipemusikk, whiskeyproduksjon samt folkedrakten for menn – den skjørtelignende kilten.

Hovedstaden i Skottland er Edinburgh, som er landets nest største by (etter Glasgow) med omlag 486.000 innbyggere. Edinburgh ligger sørøst i Skottland ved kysten, og regnes for å være et av Europas største finansielle sentre. Byen er kjent for å ha utallige bevarte historiske bygninger, og er dessuten berømt for sine mange årlige festivaler.

Glasgow er Skottlands største by, og har omlag 593.000 innbyggere (2,5 mill. i metropolområdet). Byen ligger 82 km vest for Edinburgh. Andre større byer i Skottland er Dundee og Aberdeen.

Landets hovedflyplass er Edinburgh Airport, som ligger 10 km vest for hovedstaden. Ellers er Glasgow International Airport en av Skottlands travleste flyplasser.

Destinasjoner