Leiebil Glasgow

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Skottland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Glasgow

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Glasgow

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Glasgow fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Glasgow gjennom oss.

Glasgow guide

Bilutleie Glasgow

Leiebil Glasgow

Glasgow ligger sør i sentrale Skottland på begge sider av elven Clyde, og er landets mest folkerike by. Selve byen har 593.000 innbyggere (2010), mens storbyområdet har et folketall på 1,4 millioner. Glasgow er med dette Storbritannias 3. største by.

Glasgow er administrativt sentrum i Lanarkshire, og  Skottlands viktigste industri- og handelssentrum. Byen har store havneanlegg med skipsverft samt økende serviceindustri – med bank, forsikring og turisme. Glasgow er også et viktig utdannings- og kultursentrum, og byens universitet ble grunnlagt i 1451.

Glasgow har en rekke historiske bygninger – de fleste fra 1800-tallet – men St. Mungo-katedralen er fra 1200-tallet og en stor turistattraksjon.

Buchanan Street i bysentrum er en av hovedgatene i Glasgow, og den viktigste handlegaten. Gaten er populær blant gateartister, og her finner man utallige populær butikker, kjøpesentre og varehus.

Andre turistattraksjoner i Glasgow er bl.a. CCA – Senter for Samtidskunst, Hunterian Museum and Art Gallery – med kunstutstilling og skulpturhage samt Glasgow Art Gallery and Museum – med en av Europas fineste kunstsamlinger (fra perioden 1400-tallet til 1900-tallet).

Byen har ellers en rekke parker og rekreasjonsområder –  deriblant Queens Park med fotballstadionet Hamden Park,  Kelvingrove Park samt en botanisk hage.

Glasgow International Airport ligger 11 km vest for sentrum, og er landets nest travleste.

Byen har også en annen flyplass – Glasgow Prestwick Airport – der flytrafikken består først og fremst av lavprisselskaper. Denne flyplassen ligger 36 km sørvest for Glasgow sentrum.

Meny