Leiebil Edinburgh Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Edinburgh Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Edinburgh Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Edinburgh Lufthavn gjennom oss.

Edinburgh Lufthavn guide

Bilutleie Edinburgh Lufthavn
Leiebil Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn (EDI) befinner seg 12 km vest for Edinburgh. Den enkleste måten å komme seg mellom flyplassen og byen på er med flybuss som går hvert tiende minutt. Det finnes en rekke bilutleiefirma som tilbyr sin service på flyplassen, det er Avis, Alamo, National, Dollar, Enterprise, Europcar, Sixt, Budget, Hertz og Thrifty.

I 2011 besøkte 9 385 245 passasjerer flyplassen, noe som gjør den til den største flyplassen i Skottland. Den aller travleste ruten går til London Heathrow, etterfulgt av London Gatwick, Amsterdam og Dublin. Eieren av flyplassen er BAA plc, samme firma eier også flere andre flyplasser, blant annet London Heathrow og Gatwick.

Tilbudet av drikke- og spisesteder er godt på Edinburgh Lufthavn.  Her finnes også gode shoppingmuligheter med blant annet taxfree-butikk. Edinburgh Lufthavn har apotek, trådløst internett (ikke gratis), lounger, konferansefasiliteter, minibank og et bønnerom åpent for alle religioner.