Leiebil Dundee Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dundee Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dundee Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dundee Lufthavn gjennom oss.

Dundee Lufthavn guide

Bilutleie Dundee Lufthavn
Leiebil Dundee Lufthavn

Dundee Airport (DND) ligger ved Skottlands østkyst –  omlag 4 km vest for Dundee sentrum.
Flyplassen ble åpnet for rutetrafikk i 1966, og betjener ca. 70.000 passasjerer i året. Dundee Lufthavn har blitt oppgradert og utvidet de seneste år, og har idag en kapasitet til å kunne betjene 150.000 passasjerer årlig (2012).

Dundee Lufthavn har direkteruter til destinasjonene Belfast, Birmingham, London og Jersey, og flyselskapene CityJet, Flybe og Ramsay World Travel trafikkerer her.

I tillegg har flyplassen noe chartertrafikk i sommerhalvåret – bl.a. til Amsterdam, Düsseldorf og Zürich.

Flyplassen har 1 terminalbygning, og publikumsfasilitetene er svært beskjedne. Det finnes imidlertid en café på flyplassen som også har en bar (alle rettigheter). Caféen selger i tillegg til mat og drikke også aviser, ukeblader osg souvenirer.

For å komme seg fra flyplassen og til Dundee sentrum, benyttes først og fremst taxi. Taxi bør forhåndsbestilles, og kjøreturen inn til sentrum tar ca. 5 minutter. Mange velger å leie bil i Skottland, og ved Dundee Lufthavn har flere bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Avis, Alamo og Europcar. Bestiller man leiebil i god tid før avreise til Dundee Lufthavn, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.