Leiebil Prestwick

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Skottland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Prestwick

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Prestwick

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Prestwick fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Prestwick gjennom oss.

Prestwick guide

Bilutleie Prestwick
Leiebil Prestwick

Prestwick er en liten kystby som ligger sørvest i Skottland ved bukten Firth of Clyde, nærmere bestemt i regionen South Ayrshire. Byen ligger omlag 50 km sørvest for Glasgow.

Omlag 3 km sør for Prestwick ligger den litt større byen Ayr. De to byene vokser mer og mer sammen.

Byen er kjent for sine golfbaner, spesielt «Prestwick Golf Club». Denne ble grunnlagt i 1851, og Prestwick er kjent for å være fødestedet til «The Open Championship» – golfsportens eldste mesterskap. I tillegg til Golf Club, har byen 2 andre golfbaner.

En av byens turistattraksjoner er ruinene etter den gamle kirken St. Nicholas fra 1100-tallet, som ligger nær Prestwick jernbanestasjon. Kirken er omgitt av en gammel gravplass.

Hovedgaten i Prestwick består av en rekke små spesialbutikker samt hyggelige restauranter og barer, og langs kysten finnes en lang strandpromenade – der det også ligger et utendørs svømmebasseng.

Prestwick har i tillegg flere tennisbaner, og huser dessuten en av Europas største bowlinghaller. Sommerstid har man gode bademuligheter i Prestwick langs kysten –  der man finner byens flotte kilometerlange badestrand.

Like utenfor sentrum ligger Glasgow Prestwick International Airport. Denne flyplassen benyttes først og fremst av lavprisselskaper som Ryanair.