Leiebil Serbia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Serbia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Serbia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Serbia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Serbia gjennom oss.

Serbia guide

Bilutleie Serbia
Leiebil Serbia

Serbia er den største av de tidligere jugoslaviske republikkene i det sørøst-europeiske området Balkan. Landet har felles grense med Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Ungarn, Bulgaria, Makedonia, Kosovo og Montenegro. Innbyggertallet ligger på om lag 7,4 millioner (2010).

Hovedstaden i Serbia er Beograd, og har omlag 1,6 millioner innbyggere. Beograd ligger sentralt i landet. Andre større byer er Novi Sad, Nis og Kragujevac.

Naturen i Serbia er dominert av slettelandskap i nord og relativt høye fjell i sør. Elva Donau renner fra Russland og inn i Serbia –  og der den møter den mindre elva Sava –  ligger hovedstaden Beograd.

Beograd er en svært vakker by, og den har også mange historiske og arkitektoniske severdigheter – bl.a. den gamle festningen Kalemegdan. I byen Vojvodina – som ligger i den nordlige delen av landet –  finnes det særlig mye velbevart arkitektur fra barokken.

Serbias største flyplass er Beograd Niklas Tesla International Airport, som ligger like utenfor hovedstaden. En annen viktig internasjonal flyplass er Nis Constantine the Great Airport.

Destinasjoner