Leiebil Kosovo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kosovo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kosovo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kosovo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kosovo gjennom oss.

Kosovo guide

Bilutleie Kosovo
Leiebil Kosovo

Kosovo ligger sørøst i Europa på Balkan, og har omlag 1,8 millioner innbyggere (2010). Landet grenser mot Serbia i nord og øst, Makedonia i sør, Albania i sørvest og Montenegro i vest. Kosovo var tidligere en del av den føderale republikken Jugoslavia, og har hatt en uklar nasjonal status – men landet erklærte seg i 2008 som en uavhengig republikk.

Hovedstaden heter Priština, og har omlag 700 000 innbyggere. Andre større byer i Kosovo er Mitrovica, Prizren og Pec. En populær turistbyer er Brezovica, som er et typisk vintersportssted.

Blant Kosovos mange kulturskatter og turistattraksjoner finnes fire bevarte, serbiske klostre i bysantinsk arkitektur – som alle står på UNESCOs verdensarvliste. Ellers er kulturen sterk preget av albansk tradisjon. Landet har to offisielle språk: Albansk og serbisk.

Kosovo har en vekslende natur, men store deler av landet er dominert av åser og fjell, hvorav den høyeste toppen ligger på rundt 2 650 moh. Landet har også et større innslag av innsjøer og mindre elver.

Landets hovedflyplass er Priština International Airport, som ligger like utenfor hovedstaden.

Destinasjoner