Leiebil Beograd

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Serbia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Beograd

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Beograd

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Beograd fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Beograd gjennom oss.

Beograd guide

Bilutleie Beograd
Leiebil Beograd

Beograd er hovedstaden i Serbia, og landets mest folkerike by med 1,1 millioner innbyggere (2011). Regner man med hele storbyområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner mennesker.

Beograd ligger sentralt i det nordlige Serbia – der elven Sava renner ut i Donau.

Hovedstaden er landets politisk, kulturelle og økonomiske sentrum samt Serbias sentrum for utdanning og forskning – og har 2 universiteter. Beograd er i tillegg et viktig samferdselsknutepunkt med elvehavn, internasjonal flyplass, jernbane og veier.

Byen har et bredt utvalg av attraksjoner og historiske monumenter fra ulike epoker og fra forskjellige kulturer. Beograd Festning –  «Kalemegdan» – ligger i byens historiske sentrum, og er et berømt landemerke. Festningen er fra 1700-tallet, og huser idag et historisk militærmuseum.

Også Sankt Savakirken er en stor turistattraksjon i Beograd. Kirken ligger på Vracarhøyden, og regnes som en av verdens største ortodokse kirker. Sankt Savakirken ble offisielt åpnet i 2004.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Det serbiske Nasjonalmuseet – med stor samling av malerier og utstillinggjenstander samt kunstmuseet «Museum of Modern Art».
Byen har i tillegg et etnografisk museum – med rik samling av folkedrakter, et afrikansk museum, et naturhistorisk museum, et militært luftfartsmuseum, en zoologisk hage samt teatre og opera.

Beograd arrangerer en rekke årlige festivaler – deriblant filmfestival, internasjonal teaterfestival, musikkfestival og internasjonal bokmesse.

Byens flyplass – Beograd Airport «Nikosia Tesla» –  ligger 18 km nordvest for sentrum.