Leiebil San Diego

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil San Diego

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie San Diego

Sammenlign priser og finn billig leiebil i San Diego fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i San Diego gjennom Goautos.no.

San Diego guide

Bilutleie San Diego

Leiebil San Diego

San Diego ligger i den amerikanske delstaten California, ikke langt fra grensen til Mexico, og er en by med rundt 1,3 millioner innbyggere (2010). I hele metropolområdet bor det ca. 3 millioner.

Byens havn er regnet som en av de beste og viktigste i California, og her ligger også en av den amerikanske marinens største flåtebaser. San Diego har også en del industri, bl.a. innen fly- og rakettproduksjon samt elektronikk.

Byens historie startet en dag i 1602, da en spansk oppdager steg i land og døpte stedet San Diego etter helgenen Didakus. Den offisielle grunnleggelsen skjedde imidlertid ikke før i 1769 – også da i regi av spanjoler. San Diego mistet imidlertid sin bystatus i 1852, etter mange års mexicansk dominans – men byen ble deretter gjenoppbygget av amerikanerne 5 km lenger sør –  og gikk inn i en sterk vekstperiode.

Attraksjoner

San Diego kan by på en rekke flotte turistattraksjoner – bl.a. to av verdens mest berømte dyreparker, “San Diego Zoo” og “San Diego Wild Animal Park”. Dessuten finnes det en avdeling av temapark-kjeden “Sea World” i byen.

I tillegg er San Diego kjent for sine utallige badestrender, deriblant Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

Balboa Park er også et populært besøksmål. Den er det største offentlige grøntområdet i San Diego, og dekker et område på hele 4,9 km². Inkludert i parken er også en rekke kulturelle institusjoner og museer. Balboa Park ble etablert i 1868, og ligger i nærheten av San Diego Zoo. Dessuten må Mission Bay Park nevnes –  den største menneskeskapte vannparken i USA. Den kan tilby et bredt spekter av aktiviteter tilknyttet vann, samt flotte turstier og lekeområder for barn. Rundt 15 millioner besøkende er innom Mission Park årlig.

Balboa Park er det største offentlige grøntområdet i San Diego.

Flyplass

Nærmeste flyplass er San Diego International Airport, som ligger ca. 5 km nordvest for sentrum.

Meny