Leiebil München

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil München

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie München

Finn beste pris på bilutleie i München ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i München. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

München guide

Bilutleie München

Leiebil München

München er hovedstad i den sør-tyske delstaten Bayern, og en av Tysklands aller mest innflytelsesrike byer. Den ligger ved elven Isar, og har ca 1.3 millioner innbyggere (2010). München er et viktig samferdelsknutepunkt – og har dessuten en variert industri. Tradisjonelt har byen vært kjent for sin ølproduksjon og for sitt rike kulturliv. Turismen er i dag en viktig næringsvei.

München ble offisielt grunnlagt i 1158, men hadde da allerede i et par hundre år vært bebodd av munker fra klosteret Tegernsee. I løpet av middelalderen befestet München sin posisjon som handelssentrum, først og fremst med hensyn til omsetning av håndverk og kunstprodukter.

Flere av Münchens severdigheter er konsentrert rundt torget Marienplatz. Her ligger bl.a. Neues Rathaus (det nye rådhuset) – oppført på slutten av 1800-tallet i nygotisk stil samt søylen Mariensäule. I nærheten ligger også Altes Rathaus (det gamle rådhuset) fra middelalderen, med sitt vakre tårn. Bygningen huser nå et leketøysmuseum.

Andre historiske attraksjoner er det tidligere kongeslottet Alter Hof, der de eldste delene er fra 1200-tallet. Også den store Frauenkirche fra 1271 også nevnes. Kirken ble påbygget på slutten av 1400-tallet med to 99 meter høye tårn. Ellers kan følgende severdige bygninger nevnes – de fleste fra 1600- og 1700-tallet: Theatinerkirche og St. Johannes-Nepomuk Kirche – samt slottene Residenz og Nymphenburg. Det finnes dessuten en rekke praktbygg fra 1800-tallet i München – deriblant Glyptothek, Staatsgalerie og Propylän, som alle ligger ved Königsplatz.

Kulturbyen München har selvsagt også en rekke museer, kunstgallerier, teatre og konserthus å by på – og det arrangeres dessuten en rekke store kulturarrangementer i byen, bl.a. den årlige, verdensberømte ”Oktoberfest”.

Mange kjenner til at et av Tysklands beste fotballag gjennom tidene, FC Bayern München, har sin hjemmebane her. De spiller sine hjemmekamper på det nye “Allianz Arena” –  et kjempestadion med sitteplasser til 66.000 tilskuere.

Nærmeste flyplass er München Franz Josef Strauss Airport, som ligger 38 km nordøst for byen.

Meny