Leiebil Frankfurt Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Frankfurt Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Frankfurt Lufthavn gjennom oss.

Frankfurt Lufthavn guide

Bilutleie Frankfurt Lufthavn
Leiebil Frankfurt Lufthavn

Frankfurt International Airport (FRA) ligger 12 km sørvest for Frankfurt sentrum, og er den største flyplassen i Tyskland. Frankfurt Lufthavn er også Europas 3. travleste (etter London – Heathrow Airport og Paris – Charles de Gaulle Airport).

Frankfurt Lufthavn betjener 56,4 millioner passasjerer i året, og har 2 terminalbygninger. Det går shuttlebuss og Skytrain mellom terminalene.

156 flyselskaper har direkteruter fra Frankfurt Lufthavn til de fleste store byer i verden.

Frankfurt Lufthavn ble åpnet i 1936, og er idag en moderne flyplass med en rekke publikumsfasiliteter. Her finnes et omfattende utvalg av butikker, caféer og restauranter samt kiosker, supermarked, konferanserom, banker, minibanker, valutaveksling, postkontor, lekerom for barn, apotek, førstehjelpsstasjon og internett-tilgang.

Sheraton Hotel ligger på flyplassområdet, og det finnes i tillegg flere hoteller i nærområdet. Mange av de nærliggende hotellene tilbyr shuttlebuss til/fra flyplassen.

For å komme seg inn fra flyplassen til Frankfurt sentrum, kan man ta tog, buss eller taxi.
Dersom man ønsker å leie bil i Frankfurt, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Alamo, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.