Leiebil Nürnberg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nürnberg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nürnberg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nürnberg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nürnberg gjennom oss.

Nürnberg guide

Bilutleie Nürnberg
Leiebil Nürnberg

Nürnberg er en by i den tyske delstaten Bayern. Den ligger ved Pegnitz-elven og Rhein-Main-Donau-kanalen ca. 170 kilometer nord for München. Befolkningen er på 510 602 (2011) innbyggere.

Den kulturelle blomstring av Nürnberg på 1400- og 1500-tallet gjorde den til sentrum av den tyske renessansen. For mange mennesker er Nürnberg fortsatt forbundet med sine tradisjonelle pepperkakehus (Lebkuchen)lommeur, pølser og håndlagde leker. Hvert år før jul holdes et av de største og mest kjente julemarkedene i Tyskland her som trekker over en million besøkende. Markedet er kjent for sine håndlagde ornamenter og delikatesser.

Nürnberg var tidlig sentrum for humanisme, vitenskap, grafikk og mekaniske oppfinnelser. Astronomien har spesielt mye å takke byen for.  I 1471 ble det bygget et astronomisk observatorium i Nürnberg og publisert mange viktige astronomiske diagrammer. Mest kjent er at den viktigste delen av Nicolaus Copernicus arbeid ble publisert i Nürnberg i 1543.
I 1470 åpnet Anton Koberger Europas første trykkeri i Nürnberg.

Fra november 1945 til oktober 1946 var Nürnberg åsted for den kjente Nürnbergprosessen. Nürnbergprosessen er en betegnelse som brukes om rettssakene mot de ledende tyske nazistene. Av de mest kjente som ble dømt er Rudolf Hess og Hermann Göring.

Nürnberg flyplass ligger 5 km nord for sentrum.