Leiebil Jönköping Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Jönköping Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jönköping Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jönköping Lufthavn gjennom oss.

Jönköping Lufthavn guide

Bilutleie Jönköping Lufthavn
Leiebil Jönköping Lufthavn

Jönköping Airport (JKG), kalt Axamo, er en flyplass som ligger 8 km sørvest for Jönköping ved riksvei 40. Det er en vanlig bussrute (rute 18) mellom Jönköping sentrum og flyplassen som tar omtrent 20 minutter. Avis, sixt, europcar og hertz er de bilutleieselskapene som er representert på flyplassen.

I 2011 var 82 852 passasjerer innom flyplassen. Flyplassen ble åpnet i 1961 og eies i dag av Jönköping kommune. Det går daglig flere avganger til Stockholm, både til Arlanda og Bromma flyplass. Forbindelsen med København har vært stengt og gjenåpnet et par ganger, og fra januar vil det igjen være flyruter til København. Det vil også åpnes en rute med Ryanair til Barcelona (Girona). Det går flere charterruter fra flyplassen, blant annet til Madeira, Rhodos og Tyrkia.

Flyplassen har restaurant, taxfree butikk og tilbyr gratis trådløst internett. Andre fasiliteter er konferanserom med opptil 60 personer og mulighet for servering. Flyplassen kan også brukes til andre arrangementer, som for eksempel bryllup.