Leiebil Stockholm Arlanda Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Stockholm Arlanda Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stockholm Arlanda Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stockholm Arlanda Lufthavn gjennom oss.

Stockholm Arlanda Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Arlanda Lufthavn

Leiebil Stockholm Arlanda Lufthavn

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) befinner seg 42 km nord for Stockholm. Flytoget Arlanda express er den raskeste måten å komme seg mellom Stockholm og flyplassen på. Den betjenes også av både fjerntog og pendeltog samt flybuss. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Budget, Sixt, Europcar, Hertz og Avis.

I 2011 var 19 068 812 passasjerer innom Stockholm Arlanda Lufthavn, det er en økning på tre millioner passasjerer på to år. Rundt to tredjedeler av passasjerene reiser utenriks. Flyplassen er  Sveriges største, og den tredje største i Norden. København er den mest populære destinasjonen etterfulgt av Oslo og London. Den har i alt fem forskjellige terminaler, en av dem for charterfly, og det går shuttlebuss mellom terminalene. Stockholm har fire flyplasser, Arlanda, Bromma, Skavsta og Västerås, men SAS betjener kun Arlanda.

Servicetilbudet på Arlanda er svært godt. Her er det over 40 spise- og drikkesteder, og flyplassen reklamerer for hele 150 butikker inkludert taxfree-butikker. Flyplassen har en festsal, en rekke konferansesentre, kapell, apotek, frisør, dusjmuligheter, VIP-lounger, fitnessenter, bank, gratis trådløst internett og legeklinikk

Det finnes fem hotell på flyplassen, flere av dem med gode konferansemuligheter. Hotellet Jumbo Stay er bygd som en ekte jumbojet og har 27 rom.

Meny