Leiebil Stockholm Bromma Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Stockholm Bromma Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stockholm Bromma Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stockholm Bromma Lufthavn gjennom oss.

Stockholm Bromma Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Bromma Lufthavn
Leiebil Stockholm Bromma Lufthavn

Stockholm Bromma Lufthavn ligger 7 km utenfor Stockholm. Det går både vanlig busslinje og flybuss i sammenheng med avgang og adkomst mellom Stockholm og flyplassen. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Mabi, Budget, Sixt Europcar, Hertz og Avis. Det er tilknyttet fire flyplasser til Stockholm, Arlanda, Bromma, Skavsta og Västerås, og Bromma er den som ligger nærmest byen.

I 2010 besøkte 2 039 688 passasjerer flyplassen. På 60-tallet ble de fleste utenriksflyvninger flyttet over til Arlanda lufthavn. Bortsett fra reiser til Oslo, København og Brussel, er det er først og fremst innenriksfly som går fra Bromma. Fordi den ligger i et tettbebygd område og det må tas hensyn til støy må den stenge klokka 22 om kvelden.

Flyplassen har taxfree-butikk, og et lite utvalg av spise- og drikkesteder. Den tilbyr gratis trådløst internett i tre timer, har et lite konferanserom, lobby og minibank. Det finnes flere hoteller på flyplassen.