Leiebil Stockholm Skavsta Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Stockholm Skavsta Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stockholm Skavsta Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stockholm Skavsta Lufthavn gjennom oss.

Stockholm Skavsta Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Skavsta Lufthavn
Leiebil Stockholm Skavsta Lufthavn

Stockholm Skavsta Lufthavn (NYO), tidligere kalt Nyköping-Oxelösunds flygplats, ligger 7 km utenfor Norrköping og 100 km sør for Stockholm. Den regnes som en av Stockholms fire flyplasser. Det går flybuss mellom Stockholm og flyplassen, både direktebuss og busser som stopper på veien. Det går også flybuss til Norrköping og Linköping. De fem bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Sixt, Budget og Hertz.

I 2010 besøkte 2 507 772 passasjerer flyplassen, og det er Sveriges tredje største flyplass. Flyplassen er hovedbase for Ryanair, og lavprisselskapet flyr til over 40 europeiske byer. Andre selskaper som betjener Stockholm Skavsta Lufthavn er Wizz air og Gotlandsflyg. I 2012 var terminalen ferdig renovert.

Stockholm Skavsta Lufthavn har et godt utvalg av drikke- og spisesteder, samt taxfree-butikk og andre shoppingmuligheter. Andre fasiliteter er turistinformasjon og trådløst internett (ikke gratis). Det nybygde Connect Hotel Skavsta ligger 75 m fra passasjerterminalen og har gode konferansemuligheter.