Leiebil Norrköping

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Norrköping

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Norrköping

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Norrköping fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Norrköping gjennom oss.

Norrköping guide

Bilutleie Norrköping
Leiebil Norrköping

Norrköping er en by som ligger i Östergötlands län og er Norrköping kommunes administrasjonssenter innerst inne i Bråviken som er en arm av Østersjøen. Byen har en befolkning på 87 247 innbyggere (2010), og ligger 162 km sørvest for Stockholm.

På grunn av en stor tekstilindustri har byen hatt kallenavn som «Sveriges Manchester» og til og med «Peking». I 1950 var det totalt 54 fabrikker med 6600 ansatte i byen. Mange av fabrikkene lå langt elva Motala.  De gamle vakre industribygningene (fleste fra mellom 1850 og 1910) er senere tatt i bruk til andre formål, blant annet ligger Arbetets museum her og bymuseet.

Sentrum er konsentrert rundt Gamla torvet som er omgitt av bebyggelse fra 1700- og 1800-tallet. Norrköping er den perfekte byen å vandre rundt i, Drottningsgatan er byens hovedgate som strekker seg fra Norra Promenaden og jernbanestasjonen fra 1866 til kunstmuseet fra 1946.

Ruinene av slottet Johannisborg fra 1613 er et annet sted det er verdt å besøke. Om sommeren plantes det 25 000 kaktuser i Carl Johans Park og det dannes en kaktusplantasje.
Kolmårdens Djurpark ligger 30 km nord for Norrköping. I tillegg til dyrehagen har den et akvarium hvor en blant annet kan se slanger, krokodiller og haier.

Norrköping Airport ligger 3 km fra sentrum av Norrköping.