Leiebil Jonköping

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Jonköping

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Jonköping

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jonköping fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jonköping gjennom oss.

Jonköping guide

Bilutleie Jonköping

Leiebil Jonköping

Jönköping ligger sørøst i Sverige, og er administrativt senter for Jönköping län. Byen ligger nord i landskapet Småland – i et naturskjønt området – ved sydenden av innsjøen Vättern.

Jönköping har 89.400 innbyggere (2011). Byen er et viktig jernbaneknutepunkt for høyhastighetstoget –  som kjører strekningen GöteborgStockholm.

Ved innsjøen Vättern finnes en idyllisk badestrand som er svært populær sommerstid, og det er også attraktivt for turister å ta en rundtur på innsjøen med båten M/S Nya Skärgården.

Noen populære severdigheter i Jönköping er bl.a. Byparken med friluftsmuseet, Sofia-kirken fra 1888 – med sitt 72 meter høye tårn, Fyrstikkmuseet – som ligger i en bygning der produksjonen av fyrstikker startet på 1840-tallet og sluttet på 1970-tallet, Rådhuset fra 1699 samt Radio- og Teknisk Museum – med stor samling av radioer fra ulike tidsepoker.

Byen har ellers et konserthus, et fuglemuseum, et apotekermuseum samt et Länsmuseum – der man bl.a. kan se kunstutstillinger. Her finnes også verk av John Bauers (1882 – 1918).

Reiser man til Jönköping med barn, anbefales et besøk til det populærvitenskapelige senteret «Science Center» –  som har spennende, interaktive utstillinger. Også badelandet «Rosenlundsbadet» – med både bølgebasseng og vannsklier – er en flott attraksjon for hele familien.

Jönköping har ellers en rekke parker og rekreasjonsområder – deriblant Rosenlunds «Rosariet» – som er en av Sveriges vakreste roseparker.

Nærmeste flyplass er Jönköping Airport, som ligger 8 km sørvest for sentrum.

Meny