Leiebil Södertälje

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Södertälje

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Södertälje

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Södertälje fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Södertälje gjennom oss.

Södertälje guide

Bilutleie Södertälje

Leiebil Södertälje

Södertälje er en by og sete for Södertälje kommune i Stockholms len og ligger 35 km sørøst for Stockholm. Byen har 64 619 innbyggere (2010) og Mälaren renner ut i Østersjøen gjennom Södertälje kanal. Den har hatt bystatus siden 1380.
Södertälje er en internasjonal kommune og dette gjenspeiles både i virksomheten, kulturlivet og i befolkningen. Rundt 39 prosent av innbyggerne har utenlandsk bakgrunn, og denne andelen øker med 1,5 prosent per år. En viktig innvandrergruppe er syrerne, i byen finnes blant annet fem syriske kirker og to fotballag (8Assyriska FF og Syrianska FC) og til og med en syrisk  TV-kanal som vises over hele verden. Byen har tatt imot flere irakiske flyktninger enn USA og Canada til sammen.

Kulturhuset i Ytterjärna er et samlingspunkt for kulturlivet i byen med konsertsal, kafe, teater mm. Et av byens mange museer er Marcus Wallenberg-hallen som er et museum for kjøretøy. Her finnes for eksempel et eksempel på den første serieproduserte svenske bilden fra 1903.
Men det er ikke bare historie det er snakk om, Lastebilprodusenten Scania AB har fortsatt sin viktigste fabrikk i Södertälje.

Den nærmeste store flyplassen er Stockholm-Bromma flyplass som befinner seg 39 km nordøst fra Södertälje. Stockholm-Arlanda Airport ligger 74 km fra Södertälje.

Meny