Leiebil Södertälje

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Södertälje

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Södertälje

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Södertälje fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Södertälje gjennom oss.

Södertälje guide

Bilutleie Södertälje
Leiebil Södertälje

Södertälje er en by og sete for Södertälje kommune i Stockholms len og ligger 35 km sørøst for Stockholm. Byen har 64 619 innbyggere (2010) og Mälaren renner ut i Østersjøen gjennom Södertälje kanal. Den har hatt bystatus siden 1380.
Södertälje er en internasjonal kommune og dette gjenspeiles både i virksomheten, kulturlivet og i befolkningen. Rundt 39 prosent av innbyggerne har utenlandsk bakgrunn, og denne andelen øker med 1,5 prosent per år. En viktig innvandrergruppe er syrerne, i byen finnes blant annet fem syriske kirker og to fotballag (8Assyriska FF og Syrianska FC) og til og med en syrisk  TV-kanal som vises over hele verden. Byen har tatt imot flere irakiske flyktninger enn USA og Canada til sammen.

Kulturhuset i Ytterjärna er et samlingspunkt for kulturlivet i byen med konsertsal, kafe, teater mm. Et av byens mange museer er Marcus Wallenberg-hallen som er et museum for kjøretøy. Her finnes for eksempel et eksempel på den første serieproduserte svenske bilden fra 1903.
Men det er ikke bare historie det er snakk om, Lastebilprodusenten Scania AB har fortsatt sin viktigste fabrikk i Södertälje.

Den nærmeste store flyplassen er Stockholm-Bromma flyplass som befinner seg 39 km nordøst fra Södertälje. Stockholm-Arlanda Airport ligger 74 km fra Södertälje.