Leiebil New Zealand

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie New Zealand

Finn beste pris på bilutleie i New Zealand ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i New Zealand. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

New Zealand guide

Bilutleie New Zealand

Leiebil New Zealand

New Zealand er et land i Oceania, nærmere bestemt i det sørvestlige Stillehavet. Innbyggertallet ligger på rundt 4,3 millioner (2010). Landet består av Nordøya og Sørøya samt noen mindre øyer. To tredeler av New Zealands innbyggere bor på Nordøya og en tredel på Sørøya. Hovedstaden er Wellington (387 000 innb.), som ligger på den sørlige delen av Nordøya. New Zealands urbefolkning, maoriene, kalte landet for Aotearoa, som kan oversettes med «Den lange hvite skyens land».

Landets største by er Auckland på Nordøya, som med forsteder har et folketall på rundt 1,2 millioner. Den største byen på Sørøya er Christchurch med 350.000 innbyggere.

Landskapet i New Zealand er svært variert. Her finner man alt fra høye fjell med evig snø til vulkaner, geysirer og regnskoger. Også lange, flotte sandstrender kan landet by på. Dermed kan turister av alle slag finne interessante reisemål.

Seiling er en nasjonalsport i New Zealand, og det tiltrekker seg seilsportsentusiaster fre hele verden året rundt. Ellers er hovedstaden Wellington kjent for sine mange festivaler og kulturbegivenheter.

New Zealands hovedflyplass er Auckland International Airport, som ligger 20 km sør for sentrum. Den viktigste flyplassen på Sørøya er Christchurch International Airport.

Meny