Leiebil New Zealand

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie New Zealand

Sammenlign priser og finn billig leiebil i New Zealand fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i New Zealand gjennom oss.

New Zealand guide

Bilutleie New Zealand
Leiebil New Zealand

New Zealand er et land i Oceania, nærmere bestemt i det sørvestlige Stillehavet. Innbyggertallet ligger på rundt 4,3 millioner (2010). Landet består av Nordøya og Sørøya samt noen mindre øyer. To tredeler av New Zealands innbyggere bor på Nordøya og en tredel på Sørøya. Hovedstaden er Wellington (387 000 innb.), som ligger på den sørlige delen av Nordøya. New Zealands urbefolkning, maoriene, kalte landet for Aotearoa, som kan oversettes med «Den lange hvite skyens land».

Landets største by er Auckland på Nordøya, som med forsteder har et folketall på rundt 1,2 millioner. Den største byen på Sørøya er Christchurch med 350.000 innbyggere.

Landskapet i New Zealand er svært variert. Her finner man alt fra høye fjell med evig snø til vulkaner, geysirer og regnskoger. Også lange, flotte sandstrender kan landet by på. Dermed kan turister av alle slag finne interessante reisemål.

Seiling er en nasjonalsport i New Zealand, og det tiltrekker seg seilsportsentusiaster fre hele verden året rundt. Ellers er hovedstaden Wellington kjent for sine mange festivaler og kulturbegivenheter.

New Zealands hovedflyplass er Auckland International Airport, som ligger 20 km sør for sentrum. Den viktigste flyplassen på Sørøya er Christchurch International Airport.