Leiebil Dunedin

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil New Zealand
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dunedin

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dunedin

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dunedin fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dunedin gjennom oss.

Dunedin guide

Bilutleie Dunedin
Leiebil Dunedin

Dunedin ligger på sørøstkysten av Sørøya ved Stillehavet i New Zealand, og har 120.000 innbyggere (2011). Byen ligger i Otago-regionen – innerst ved havnen «Otago Harbour», og har en uthavn 10 km lenger nord.

Dunedin ble grunnlagt av skotter i 1848, og er oppkalt etter det gæliske navnet Edinburgh («Duneideann»). Byens universitet ble grunnlagt i 1869, og er landets eldste.

Dunedin har et aktivt kulturliv med mange kunstgallerier, museer og teatre. Byen er dessuten kjent for sin økoturisme – der albatross-, sel- og pingvinkoloniene er populære turistattraksjoner.

Andre severdigheter i Dunedin er bl.a. bryggeriet Speights – grunnlagt i 1876, sjokoladefabrikken «Cadbury World», «Baldwin Street» – som ifølge Guinnes Rekordbok er den bratteste gaten i verden, Otago Museum – med utstillinger innen kultur, geologi og naturhistorie, Otago Settlers Museum – regionalt historisk museum, Larnach Slott fra 1871, St. Pauls-katedralen fra 1919 samt den romersk-katolske St. Josef-katedralen i gotisk stil fra 1886.

Byen har i tillegg en botanisk og en kinesisk hage.

Dunedin International Airport ligger 30 km sørvest for sentrum.