Leiebil Christchurch Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Christchurch Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Christchurch Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Christchurch Lufthavn gjennom oss.

Christchurch Lufthavn guide

Bilutleie Christchurch Lufthavn
Leiebil Christchurch Lufthavn

Christchurch International Airport (CHC) ligger på Sørøya i New Zealand – omlag 12 km nordvest for Christchurch sentrum.
Flyplassen er den nest største på New Zealand, og den viktigste på Sørøya.

Christchurch Lufthavn ble åpnet i 1953, og betjener omlag 6 millioner passasjerer i året.

Flyselskapene Virgin Australia og Air New Zealand har sin hovedbase ved Christchurch Lufthavn, og ca. 10 andre flyselskaper har direkteruter herfra til inn- og utland – deriblant til Sydney, Tokyo, Dubai, Singapore og Bangkok.

Det er også transportmuligheter til Antarktis fra flyplassen.

Christchurch Lufthavn har gjennomgått en omfattende oppgradering og utvidelse, og innenriksterminalen har nå blitt integrert med utenriksterminalen. Fasiliteter på flyplassen består av en rekke butikker, restauranter og caféer, trådløs internett-tilgang, apotek, minibanker, valutavekslingskontor, informasjons-disk, forretningsfasiliteter, lekerom for barn samt postkontor.

Nærmeste hotell er Sudima Hotel Grand Chancellor, som ligger i gangavstand fra flyplassen (700 meter). I nærheten av flyplassen ligger International Center Antarktis, som har interessante og  underholdende utstillinger om Antarktis.

Transportmuligheter fra flyplassen til Christchurch sentrum, består av buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Christchurch, har anerkjente bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Budget, Europcar og Thrifty sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen.