Leiebil Auckland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil New Zealand
  4. chevron_right
  5. Leiebil Auckland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Auckland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Auckland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Auckland gjennom oss.

Auckland guide

Bilutleie Auckland
Leiebil Auckland

Auckland er New Zealands største by, og ligger på Nordøya ved Stillehavet. Byen har 1,5 millioner innbyggere i storbyområdet (2010), og er ledende innen industri og kultur. Byen er dessuten et viktig handelssentrum samt et viktig trafikknutepunkt – med to havner og en internasjonal flyplass.

Auckland ligger 37 grader sør for ekvator i et vulkansk område. Regionen har et temperert klima med varme somre og fuktige, milde vintre. Byen er omgitt av vann, og kalles ofte for «City of Sails» på grunn av de mange seilbåtene som ligger ved havnen.

Auckland ble grunnlagt i 1840, og byen har den største konsentrasjonen av innfødte maorier i New Zealand.
Bybildet er preget av skyskrapere, og Sky Tower er en stor turistattraksjon. Tårnet er 328 meter høyt, og besøkende kan komme opp til flere observasjonsdekk, der man får en fantastisk panoramautsikt. Det er også restaurant i Sky Tower.

Auckland hare flere museer samt teater, opera og konsertscener. Noen populære attraksjoner er bl.a kunstgalleriet «Auckland Art Gallery», et maritimt museum, et teknisk museum, en zoologisk hage samt det moderne havakvariet «Kelly Tarton’s Underwater World» – der besøkende bl.a. kan observere haier.

Det er også gode shoppingmuligheter i Auckland, med både butikker, markeder og kjøpesentre. I tillegg har byen et pulserende uteliv med restauranter, pub’er og nattklubber.

Det finnes mange populære sandstrender ved havnen Waitemata, og på vestkysten har man flotte surfemuligheter.

Auckland International Airport ligger 22 km sør for sentrum.