Leiebil Mykonos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mykonos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mykonos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mykonos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mykonos gjennom oss.

Mykonos guide

Bilutleie Mykonos
Leiebil Mykonos

Den greske turistøya Mykonos tilhører øygruppen Kykladene, som ligger i Egeerhavet. Øya har omlag 6000 fastboende innbyggere – og flesteparten av dem bor i hovedbyen «Khora» – som også går under navnet «Mykonos by».
Sommerstid stiger folketallet på øya betraktelig, da turistene kommer for å feriere –  med fokus på sol,- strand, – og badeliv. Mykonos er også kjent for sitt yrende uteliv med stort antall barer og nattklubber.

Landskapet på øya består av lave fjell og klipperik kyst med mange bukter og badestrender. Høyeste punkt måler 364 m.o.h.

Hovedbyen Khora ligger på vestkysten av øya og er kjent for sine vindmøller, kirker, sine hvitkalkede hus med blå dører og trange gater. Her finnes også et arkeologisk museum, et folklore-museum samt et maritimt museum. Bydelen «Little Venice» i Khora er en stor turistattraksjon, med sine fargerike hus som står på påler i vannkanten.

Mykonos har mange fantastiske badestrender, og på vestkysten ligger de populære badebyene Agios Stefanos og Agios Ioannis. Sistnevnte er kjent fra filmen «Shirley Valentine».

Det er fergeforbindelse fra Mykonos til en rekke andre greske øyer – bl.a. Santorini, Paros og Kreta.

Den internasjonale flyplassen Mykonos Airport, ligger 4 km sørøst for sentrum av hovedbyen.