Leiebil Santorini Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Santorini Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Santorini Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Santorini Lufthavn gjennom oss.

Santorini Lufthavn guide

Bilutleie Santorini Lufthavn
Leiebil Santorini Lufthavn

Santorini (Thira) National Airport (JTR) er en internasjonal flyplass på den greske øya Santorini i øygruppa Kykladene. Flyplassen ligger litt nord for den lille byen Kamari.

Flyplassen åpnet i 1972, og har 1 terminalbygning.

Santorini Airport omfatter en sivil og en militær del, og har faste flyruter til Athen, Thessaloniki og Rhodos. Ellers er det en rekke charterselskaper over hele Europa som tilbyr turer hit. Santorini National Airport er en av de få større flyplassene i øygruppa Kykladene.

For å komme seg fra flyplassen til andre steder på Santorini, kan man benytte buss eller taxi. Ønsker man å leie bil, kan man kontakte et av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert på flyplassen – deriblant Alamo, Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det ligger flere hoteller i nærheten av flyplassen. Det aller nærmeste er Nautius Dome Suite & Apartments.

I terminalbygningen på Santorini Lufthavn er det relativt få fasiliteter for reisende. Det finnes imidlertid en restaurant med enkel servering, en gullsmedbutikk og minibank.