Leiebil Mykonos Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mykonos Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mykonos Lufthavn gjennom oss.

Mykonos Lufthavn guide

Bilutleie Mykonos Lufthavn
Leiebil Mykonos Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Mykonos National Airport (JMK) ligger på den greske turistøya Mykonos i Egeerhavet – 4 km sørøst for sentrum av hovedbyen «Khora» (som også kalles «Mykonos by»).

Mykonos Lufthavn betjener omlag 350.000 reisende i året. Det er stor chartertrafikk på flyplassen i sommersesongen, og det går i tillegg faste innenriksflyvninger herfra til bl.a. Athen gjennom hele året. Flyselskapene Olympic Airlines og Aegean Airlines trafikkerer på flyrutene innenriks.

Mykonos Lufthavn åpnet i 1971 og har 1 terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter for reisende, men flyplassen har café, tax-free-butikk, informasjons-skranke, minibank samt kort- og langtidsparkeringsplass. I tillegg har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Hertz og Sixt sine kontorer i terminalbygningen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Mykonos by («Khora») kan man benytte buss eller taxi som transportmiddel. Enkelte reiseoperatører tilbyr gratis minibuss-transport fra flyplassen og direkte til hotellet.

For å se mest mulig av denne vakre greske øya, kan det anbefales å leie bil, slik at man kan utforske nye steder i sitt eget tempo. Dersom man bestiller leiebil før avreise til Mykonos, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.