Leiebil Mykonos Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mykonos Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mykonos Lufthavn gjennom oss.

Mykonos Lufthavn guide

Bilutleie Mykonos Lufthavn

Leiebil Mykonos Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Mykonos National Airport (JMK) ligger på den greske turistøya Mykonos i Egeerhavet – 4 km sørøst for sentrum av hovedbyen «Khora» (som også kalles «Mykonos by»).

Mykonos Lufthavn betjener omlag 350.000 reisende i året. Det er stor chartertrafikk på flyplassen i sommersesongen, og det går i tillegg faste innenriksflyvninger herfra til bl.a. Athen gjennom hele året. Flyselskapene Olympic Airlines og Aegean Airlines trafikkerer på flyrutene innenriks.

Mykonos Lufthavn åpnet i 1971 og har 1 terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter for reisende, men flyplassen har café, tax-free-butikk, informasjons-skranke, minibank samt kort- og langtidsparkeringsplass. I tillegg har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Hertz og Sixt sine kontorer i terminalbygningen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Mykonos by («Khora») kan man benytte buss eller taxi som transportmiddel. Enkelte reiseoperatører tilbyr gratis minibuss-transport fra flyplassen og direkte til hotellet.

For å se mest mulig av denne vakre greske øya, kan det anbefales å leie bil, slik at man kan utforske nye steder i sitt eget tempo. Dersom man bestiller leiebil før avreise til Mykonos, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.

Meny