Leiebil Strömstad

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Strömstad

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Strömstad

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Strömstad fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Strömstad gjennom oss.

Strömstad guide

Bilutleie Strømstad

Leiebil Strömstad

Strömstad er en by og sete for kommunen med samme navn i Västra Götalands län. Den ligger sørvest i Sverige 25 km sørvest for Halden i Norge. Byen har 6 288 innbyggere (2010).
Opprinnelig var provinsen Bohuslän, der Strömstad ligger, norsk territorium. Området ble overført til Sverige i henhold til traktaten Roskilde i 1658.

Byen var et sete for Sveriges krigføring mot dansk-Norge, og mer enn en gang ble den erobret og gjenerobret gjennom århundrene. Den krigerske kong Karl XII av Sverige brukte byen som utpost for sin kampanje mot Norge i 1716-1718.

Øygruppen Koster er også et populært turistmål som kan nås med hurtigbåt fra Strömstad. Koster består av to større øyer, Nordkoster og Sydkoster, samt mange mindre, ubebodde holmer, og utgjør Kosterhavet nasjonalpark. Byen er også kjent for sin småbåthavn.
Strömstads næringsliv er i stor grad basert på turisme og grensehandel fra Norge. Tross det lave innbyggertallet har byen to systembolog (vinmonopol) og et av Nordens største kjøpesentre, Nordby Shopping Center. Før hadde Strömstad bare et alkoholutsalg, men det forårsaket trafikkproblemer i nærheten av butikken. Nordmenn har vært kjent for å lage trafikkproblemer skjærtorsdag før påske da det ikke er fridag i Sverige. Som en løsning på problemet holdes systembolaget stengt på torsdager.

Den nærmeste flyplassen er Moss lufthavn Rygge som ligger 55 unna. Göteborg-Landvetter lufthavn befinner seg omtrent to timer lenger sør.

Meny