Leiebil Gøteborg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Göteborg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Göteborg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Göteborg Lufthavn gjennom oss.

Göteborg Lufthavn guide

Bilutleie Gøteborg Lufthavn

Leiebil Göteborg Lufthavn

Göteborg-Landvetter Airport (GOT) er Sveriges nest største internasjonale flyplass som befinner seg 25 km øst for Göteborg og 40 km fra Borås ved riksvei 40. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Hertz, Budget og Sixt. Flybuss er et godt alternativ for de som til komme seg til og fra flyplassen og Göteborg. Også Swebus Express stopper på flyplassen på vei til og fra Göteborg eller Stockholm.

Flyplassen bør ikke forveksles med Göteborgs andre flyplass som er Göteborg City Airport og ligger like utenfor byen. 4 906 556 passasjerer besøkte Göteborg Lufthavn i 2011, det innebærer en økning på 20 prosent fra året før. Flyplassen betjener rundt 30 destinasjoner, og tilbyr rutefly til de fleste viktige byer i Europa. I tillegg har den mye chartertrafikk, også til steder utenom Europa.

200 meter fra lufthavnene ligger Landvetter Airport Hotel som har konferansefasiliteter. Flyplassen kan tilby et variert tilbud av kafeer, barer, restauranter og taxfree-butikker. Den har også gratis trådløst internett, minibank, lekeplass, meditasjonsrom og baby/familierom.

Meny