Leiebil Rotterdam

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Rotterdam

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rotterdam

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rotterdam fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rotterdam gjennom oss.

Rotterdam guide

Bilutleie Rotterdam
Leiebil Rotterdam

Rotterdam ligger vest i Nederland ved elven Nieuwe Maas –  ca. 25 km fra Nordsjøen, og er landets nest største by (etter Amsterdam). Byen ligger i provinsen Zuid-Holland. Elven har forbindelse med Nordsjøen.

Rotterdam har 607.000 innbyggere, og dersom man regner  med storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 1,2 millioner (2010). Rotterdam er en av verdens største og mest moderne havnebyer, og er dessuten et internasjonalt handelssentrum. Byen er også et viktig jernbaneknutepunkt samt et viktig kultursentrum.

Rotterdam ble sterkt skadet under den 2. verdenskrig, og har kun få bevarte gamle bygninger. Av disse finnes den gotiske kirken Sint Laurenskerk fra 1525 («Grote Kerk») samt Rådhuset fra 1925.

Andre turistattraksjoner i Rotterdam er bl.a. kunstmuseet «Boymans van Beuningen» – med rik samling av nederlandsk kunst, zoologisk og botanisk hage, fotomuseum, arkitekturmuseum, naturhistorisk museum, maritimt museum samt «Kunsthal Rotterdam» – med skiftende kunstutstillinger.

Langs elven Niewe Mass finnes kunstige sandstrender – som er svært populære sommerstid.

Rotterdam har ellers gode shoppingmuligheter og et variert uteliv. Det arrangeres flere årlige festivaler og evenementer i byen – deriblant en internasjonal filmfestival og en jazzfestival.

Byens flyplass – Rotterdam Airport – ligger 8 km nordvest for sentrum. Dette er Nederlands nest største lufthavn.