Leiebil Rotterdam Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rotterdam Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rotterdam Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rotterdam Lufthavn gjennom oss.

Rotterdam Lufthavn guide

Bilutleie Rotterdam Lufthavn
Leiebil Rotterdam Lufthavn

Rotterdam Airport (RTM) er en internasjonal flyplass som ligger vest i Nederland – omlag 8 km nordvest for Rotterdam sentrum. Flyplassen er landets nest største, etter Amsterdam Shiphol Airport.

Rotterdam Lufthavn ble åpnet i 1956, og betjener idag 1,1 millioner passasjerer.

En rekke flyselskaper (Ryanair, Transavia, CityJet) har direkteruter herfra til 32 destinasjoner i Europa – deriblant til London, Alicante, Malage, Nice, Roma og Antalya.

Fasiliteter på flyplassen består av noen få butikker og restauranter samt informasjons-disk, konferanserom, valutavekslingskontor, minibanker og trådløs internett-tilgang. Det finnes to hoteller ved Rotterdam Lufthavn.

For å komme seg inn til ssentrum, kan man benytte buss eller taxi. I tillegg går det shuttlebuss fra flyplassen til nærmeste metrostasjon «Meijerplein». Ønsker man å leie bil i Rotterdam, har bilutleiebyråene Avis, Hertz, Europcar og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det er populært å leie bil i Rotterdam, og det anbefales å bestille leiebilen før avreise. Da står bilen klar til avhenting når man ankommer Rotterdam Lufthavn.