Leiebil Naxos Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Naxos Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Naxos Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Naxos Lufthavn gjennom oss.

Naxos Lufthavn guide

Bilutleie Naxos Lufthavn
Leiebil Naxos Lufthavn

Naxos Island National Airport (JNX) er en liten flyplass som ligger på den greske øya Naxos – omlag 4 km sør for hovedbyen «Naxos by» («Khora»).

Flyplassen har ingen faste internasjonale flyvninger, kun sesongmessige ruter til/fra byen Graz i Østerrike. Ellers består flytrafikken fra Naxos Lufthavn kun av faste daglige avganger til Athen. Flyselskapet Olympic Airways trafikkerer på denne strekningen.

Flyplassen ble åpnet i 1992, og har 1 terminalbygning. Det er få fasiliteter for reisende ved Naxos Lufthavn, men det finnes en café her.

For å komme seg fra flyplassen og til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. I tillegg er det en rekke hoteller som tilbyr flyplasstransport for sine gjester, men dette må avtales på forhånd.

Det er ingen bilutleiefirmaer på selve flyplassen, men i Naxos by finnes de anerkjente internasjonale aktørene som Avis, Hertz og Europcar. Med leiebil på Naxos, kan du utforske øya i ditt eget tempo, og det er fullt mulig å finne en idyllisk sandstrand helt for seg selv – også i høysesongen.