Leiebil Naxos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Naxos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Naxos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Naxos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Naxos gjennom oss.

Naxos guide

Bilutleie Naxos
Leiebil Naxos

Den greske øya Naxos ligger i Egeerhavet, og tilhører øygruppen Kykladene. Naxos har omlag 18.200 innbyggere, hvorav 6500 av dem bor i Naxos by – som ofte kalles for «Khora».

Den østlige del av øya har et fjellrikt landskap, der det høyeste fjellet «Zevs» måler 1001 m.o.h. Vestlige del av øya består av åser og kystsletter med mange flotte sandstrender.

Til tross for at Naxos er et populært reisemål for turister – spesielt for øyloffere – er dette en fredelig og rolig øy i forhold til andre greske øyer med stor chartertrafikk. Årsaken til dette ligger nok i at flyplassen ved Naxos by ikke mottar charterfly, men har kun innenriksflyvninger til Athen. Dermed må charterturister lande på øya Santorini, og fraktes videre med båt til Naxos.

Hovedbyen «Naxos by» («Khora») ligger på nordvestkysten, og har øyas viktigste havn. Herfra går det ferge til bl.a. Pireus, Mykonos, Paros, Ios og Santorini. Naxos by har en rekke turistattraksjoner – bl.a. en veneziansk festning fra 1100-tallet og en katolsk domkirke fra 1200-tallet. Det finnes også et arkeologisk museum her som anbefales et besøk.

Andre større byer på øya er Filoti, Apiranthos, Tragea, Koronos, Sangri og Apollonas.

De mest populære bade- og feriebyene ligger sørvest for Naxos by.

Øyas flyplass – Naxos National Airport – ligger 4 km sør for Naxos by.