Leiebil Namibia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Namibia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Namibia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Namibia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Namibia gjennom oss.

Namibia guide

Bilutleie Namibia
Leiebil Namibia

Namibia er en republikk i den sørvestlige delen av Afrika, ved Atlanterhavskysten. Landet har felles grense med  Angola, Zambia, Botswana og Sør-Afrika. Fram til 1990 var Namibia en del av Sør-Afrika-republikken. Namibia dekker et areal på 825 418 km², og med sine rundt 2,1 millioner innbyggere (2010) er landet relativt tynt befolket. Hovedstaden Windhoek har om lag 315.000 innbyggere.

Andre større byer i Namibia er Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz og Swakopmund. Landskapet er stort sett tørt og dominert av ørkenområder, savanner og fjell, der de høyeste toppene når opp i litt over 2.300 m.o.h.

Blant severdighetene i Namibia må den over 100 år gamle Etosha National Park nevnes. Et annet populært turistmål er Twyfelfontein i Kunene-regionen. Der finnes et stort helleristningsfelt med om lag 2 000 figurer, som er datert til en periode på flere tusen år –  fra ca. år 1000 e.Kr. og videre bakover i historien. Den mest besøkte severdigheten i hovedstaden Windhoek er en gammel festning fra slutten av 1800-tallet. Der befinner også Namibias nasjonalmuseum seg.

Namibias hovedflyplass er Hosea Kutako International Airport, som ligger 4-5 mil øst for hovedstaden.