Leiebil Windhoek

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Namibia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Windhoek

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Windhoek

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Windhoek fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Windhoek gjennom oss.

Windhoek guide

Bilutleie Windhoek
Leiebil Windhoek

Windhoek er hovedstaden i Namibia, og ligger sentralt i landet. Byen har omlag 316.000 innbyggere (2010). Windhoek ligger ca. 1700 m.o.h. og er omgitt av fjell.

Hovedstaden er Namibias politiske, økonomiske og kulturelle sentrum – og er i tillegg et viktig samferdsels-knutepunkt. Bybildet består både av gammel og ny arkitektur – deriblant flere bygninger fra den tyske kolonitiden samt moderne høyhus, kontorer og forretninger. I hovedgaten «Independence Avenue» og i gågaten «Post Mall» er det gode shoppingmuligheter.

Windhoek har en rekke turistattraksjoner – deriblant festningen «Old Fort» fra 1890, som idag huser landets nasjonalmuseum. I tillegg bør man besøke Kristuskirken («Christuskirche») i nygotisk stil fra slutten av 1800-tallet, den katolske St. Mary-katedralen fra 1908 med sine to tårn samt bygningen «Tintenpalast» – som huser idag Namibias parlament.

Ellers har Windhoek et naturhistorisk museum, jernbanemuseum, geologisk museum, botaniske hage, observatorium samt byparken «Zoo Park» – der man kan rusle i fredelige omgivelser. I parken  finnes også en kinesisk paviljong, en friluftsscene samt en lekeplass for barn.

Byens flyplass – Windhoeck Hosea Kutako International Airport – ligger 45 km øst for sentrum.