Leiebil Montreal Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Montréal Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Montréal Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Montréal Lufthavn gjennom oss.

Montréal Lufthavn guide

Bilutleie Montreal Lufthavn
Leiebil Montréal Lufthavn

Montréal Lufthavn (YUL) – som også går under navnet Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport – er den 3. travleste flyplassen i Canada. Lufthavnen betjente 13 millioner reisende i 2010.

Montréal Lufthavn ligger 20 km vest for sentrumskjernen – i forstaden Dorval, og er et knutepunkt for flyselskapene Sunwing Airlines, Air Canada,  Air Transat og CanJet. Det går direktefly fra flyplassen til 130 nasjonale og internasjonale destinasjoner – bl.a. til Afrika, Asia, Sør-Amerika, Europa, USA og Mexico.

Fra flyplassen kan man benytte taxi eller buss for å komme seg inn til Montréal sentrum. Mange ønsker å leie bil i Montréal, og på flyplassen finnes 8 anerkjente bilutleiefirmaer – bl.a. Avis, Budget, Hertz og Thrifty.

Montréal Lufthavn har ellers fasiliteter som valutaveksling, et godt utvalg av butikker (også tax-freebutikk), restauranter, caféer og kaffebarer. Det finnes flere hoteller i nærområdet, og Marriott Hotel ligger i tilknytning til flyplassen.