Leiebil Montreal

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Montreal

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Montréal

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Montréal fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Montréal gjennom oss.

Montréal guide

Bilutleie Montreal
Leiebil Montréal

Montréal ligger sørøst i Canada, og er den største byen i provinsen Québec. Montréal har 1,7 millioner innbyggere (2011), mens folketallet i storbyområdet er på 3,7 millioner. Montréal ligger på en øy («Île de Montréal») der elvene Ottawa og St. Lawrence møtes. Øya er forbundet med fastlandet via en rekke broer.

Montréal er provinsens finansielle, kommersielle og industrielle sentrum, og har en viktig havn. Byens offisielle språk er fransk og engelsk, der fransk er dominerende.

Montréal har et rikt kulturliv, og utallige turistattraksjoner. Byen har spennende museer, kunstgallerier og parker. I «Downtown» er bybildet preget av moderne skyskrapere, butikker og kjøpesentre samt en rekke utelivssteder.

Andre viktige severdigheter i Montréal er bl.a. det velbevarte historiske sentrum – Vieux Montréal – med sine gamle bygninger, trange gater og sjarmerende atmosfære, latinerkvarteret St. Denis – der de årlige jazz- og filmfestivalene arrangeres, kirken Saint-Joseph fra 1967, Notre-Dame-kirken i nygotisk stil fra 1824 samt «Kateri Tekawita Museum» – et museum for indiansk kultur og historie.

Nærmeste lufthavn er Montréal International Airport – Pierre Elliott Trudeau, som ligger 25 km sørvest for sentrum.