Leiebil Malmö

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Malmö

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Malmö

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Malmö fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Malmö gjennom oss.

Malmö guide

Bilutleie Malmö
Leiebil Malmö

Malmö ligger sørvest i Sverige ved Øresund (sjøområdet mellom Sverige og Danmark), og tilhører Skåne län. Byen har omlag 303.000 innbyggere (2012), og er dermed Sveriges 3. største (etter Stockholm og Göteborg).

Fra Malmö er det vei- og togforbindelse over Øresund til København i Danmark (Øresundsforbindelsen).

Et kjent landemerke i Malmö er skyskraperen «Turning Torso» som rager 190 meter over bakken. Dette er Nordens høyeste bolighus.

Malmö er en multikulturell by, og har et rikt kulturliv med museer, teater, opera, konserter samt et variert uteliv.

Slottet Malmöhus fra 1500-tallet er en stor turistattraksjon i byen. Dette er Nordens eldste bevarte renessanse-slott. Her finner man dessuten flere museer som forteller om byens historie. Bygningen ble benyttet som fengsel i perioden 1828 – 1937.

Andre populære attraksjoner i byen er bl.a. Rådhuset fra 1546, St. Petri-kirken fra 1332 – som er Malmös eldste bygning, Dringenbergska gården fra 1300-tallet, Teknikk- og Sjøfartsmuseet, kunstgalleriet «Moderna Museet» samt Malmö Konstmuseum – et av Sveriges største kunstmuseer med utstillinger av nordisk kunst fra 1850-tallet og frem til idag.

Reiser man til Malmö med barn, anbefales et besøk til «Folkets Park» –  et rekreasjonsområde samt en fornøyelsespark. Her finnes dessuten en mini-zoo og et terrarium.

Det er mange attraktive badestrender langs kysten ved Malmö samt flere parker og grøntarealer.

Byens flyplass – Malmö Airport – ligger 30 km sørøst for sentrum.