Leiebil Luleå Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Luleå Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Luleå Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Luleå Lufthavn gjennom oss.

Luleå Lufthavn guide

Bilutleie Luleå Lufthavn
Leiebil Luleå Lufthavn

Luleå Airport (LLA) befinner seg like ved tettstedet Kallax og 7 km sør, sørøst for byen Luleå. Bilutleieselskapene Hertz, Avis, Europcar og Mabi tilbyr sin service i ankomsthallen på flyplassen. For å komme seg mellom Luleå og flyplassen er flybussen et godt alternativ.
Til tross for at det er Sveriges sjette største flyplass, går det få rutefly til land utenom Sverige. Air baltic flyr til Riga, og i forbindelse med både sommer- og vintersesong går det flere charterruter til land ved Middelhavet og til Phuket i Thailand fra Luleå. 983 194 passasjerer var innom Luleå Lufthavn i 2011

De fasilitetene flyplassen tilbyr er kafe, restaurant og en taxfree-butikk. Her finnes også trådløst internett, et VIP-rom som kan brukes til konferanser og minibank. For de som ønsker det er det mulig med omvisning på flyplassen.