Leiebil Luleå

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Luleå

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Luleå

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Luleå fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Luleå gjennom oss.

Luleå guide

Bilutleie Luleå
Leiebil Luleå

Luleå er en kystby som ligger nordøst i Sverige ved Bottenviken, og har omlag 47.000 innbyggere (2011). Byen ligger i Norrbottens län i landsdelen Norrland. Luleå er kjent for sin viktige havn samt sin vakre skjærgård. Byen er også et betydelig handelssentrum for regionen.

Luleå har universitet med omlag 15.000 studenter, noe som bidrar til at byen er kjent for sitt yrende natteliv med mange utesteder.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. Norrbottens Museum – med sine kunst- og kulturhistoriske utstillinger, Luleå Domkirke fra 1887, Teknikens Hus – en attraksjon for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium, Flymuseet F21 samt Jernbanemuseet (som ligger i Karlsvik litt utenfor Luleå).

Byen har også teater og kulturhus med konsertsaler.

Gammelstad Kirkeby er en stor turistattraksjon – som anbefales et besøk. Stedet ligger på en øy i elva Lule – 10 km utenfor Luleå sentrum – og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man se en steinkirke fra 1300-tallet samt omlag 400 gamle trehus.

Luleå Airport ligger 10 km sørøst for sentrum, og er Norrlands største flyplass.