Leiebil Liège

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Liège

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Liège

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Liège fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Liège gjennom oss.

Liège guide

Bilutleie Liège Leiebil Liège
Byen Liège ligger øst i Belgia, og er administrativ hovedstad i provinsen, som også har navnet Liège. Byen ligger i den fransktalende regionen Vallonia ved elven Meuse, og har omlag 200.000 innbyggere (2010). Fra Liège er det kort avstand til både Nederland og Tyskland.

Liège er den største og viktigste byen i regionen, og er dessuten et økonomisk og kulturelt sentrum. I tillegg er Liège et viktig trafikk-knutepunkt med veiforbindelse til storbyer både i og utenfor Belgia.
Liège har universitet som ble grunnlagt i 1817 samt teater, opera og museer. Bybildet er preget av både gammel og ny arkitektur, og noen de mest populære historiske severdighetene er St. Paul-katedralen fra 1200-tallet, St. Deniskirken fra 900-tallet samt det elegante rådhuset fra 1714.

Besøker man byens kunstmuseum, kan man bl.a. se verk av Picasso, Gauguin, Monet og Chagall. Andre attraksjoner i Liège som er verdt et besøk er byens vitenskapsmuseum samt det naturhistoriske museet.

Liège er også kjent for sitt yrende uteliv, sine gode shoppingmuligheter samt sine årlige festivaler.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 98 km nordvest for Liège. Også Brussels Airport – Charleroi kan være aktuell. Denne flyplassen, som først og fremst benyttes av lavprisselskaper, ligger 93 km sørvest for Liège.