Leiebil Iraklion Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Iraklion Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Iraklion Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Iraklion Lufthavn gjennom oss.

Iraklion Lufthavn guide

Bilutleie Iraklion Lufthavn
Leiebil Iraklion Lufthavn

Iraklion International Airport – «Nikos Kazantzakis» (HER) – er den nest travleste flyplassen i Hellas, og ligger nord på øya Kreta – omlag 5 km øst for sentrum av byen Iraklion (Heraklion).

Flyplassen betjener 5 millioner passasjerer årlig (2010), og herfra går det direkteruter til 71 destinasjoner i inn- og utland. Sommerstid er det stor chartertrafikk ved flyplassen. Flyselskaper som trafikkerer her er bl.a. Olympic Air, Aegean Airlines, Lufthansa, KLM, SAS og Norwegian.

Iraklion Lufthavn har en terminalbygning, og fasiliteter for reisende er bl.a. bank, minibank, tax-free-butikk, souvenirbutikk, gavebutikk, bokhandel, caféer og informasjons-skranke. Det er ingen hoteller i nærområdet.

Det planlegges å bygge en ny og større flyplass like i nærheten, som skal stå klar i 2015. Denne skal kunne betjene mellom 5 og 10 millioner passasjerer i året.

For å komme seg fra Iraklion Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil på Kreta, har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Sixt og Eurodollar sine kontorer i ankomsthallen.

Bestiller du leiebil før avreise til Kreta, vil bilen din stå klar når du ankommer Iraklion Lufthavn.